Unde te-a scos de Ziua Indragostitilor?

O seara la opera, o cina romantica la restaurant sau o sticla de vin si o masa in doi la tine sau la el? Ce a ales iubitul tau sa-ti arate de Valentine's Day? Cat te mult te pretuieste sau ce doreste de la tine?

Iata cateva situatii, vezi in care te-ai aflat si noi iti dezvaluim ce iubit ai.

1. Sa iesim sa bem ceva
Persoane pline de viata, nu rateaza ocazia, fie ca este vorba de una speciala sau nu, sa iasa sa bea ceva. Dar ce se intampla daca iubitul tau te-a invitat de Ziua Indragostitilor in barul tau favorit? Inseamna ca relatia voastra inainteaza cu pasi micuti, linistiti. Probabil ca nici unul dintre voi nu se grabeste, iar pasiunea nu este una foarte mare. Asta nu insemna ca nu sunteti apropiati si fericiti. El se simte bine cu tine si probabil te priveste ca pe cea mai buna prietena.

Nu simte nevoia sa te impresioneze, iar cand este cu tine se simte liber sa fie El. Aveti o relatie confortabila, dar nu puteti merge asa la nesfarsit. Tu ai putea simti ca nu esti o prioritate pentru el si ca nu face eforturi sa te surprinda cu ceva.

Si oricat de mult v-ar placea sa iesiti impreuna sa beti ceva, mereu va fi ceva mai bun decat asta.

Romantism:
Factorul fericire in relatie:

2. Un meci de fotbal
Jucatorii atat de mediatizati, fotbalul care a devenit atat de popular. Poate de aceea considera el ca un meci de fotbal poate fi sexi pentru tine? Dar sa te scoata pe stadion de Ziua Indragostitilor?

In mod categoric... nu! Chiar daca esti un fan inrait al fotbalului, mesajul din spatele unei astfel de intalniri este acelasi: "Dorinta mea inainte de toate." Probabil ca este un tip cu o multime de calitati (macar speram ca este asa), dar cel mai mult adora jocul cu balonul rotund. Iar daca ii vei refuza intalnirea, probabil ca devine tafnos. Nu de multe ori vei simti ca trebuie sa renunti la anumite placeri pentru a-l face fericit.

Romantism: zero
Factorul fericire in relatie: (daca iti place fotbalul!)

3. O cina speciala la un restaurant scump
Doreste sa te impresioneze. Sa aiba succes este foarte important pentru el, iar o astfel de iesire in care atat tu cat si el sunteti tratati regeste, ii intregeste imaginea.

Aratandu-ti ca poate pune la cale o astfel de iesire, la un restaurant scump unde trebuie sa rezervi masa cu mult timp inainte, vrea ca toata lumea sa stie ca el a sosit. Vrea ca totul sa fie perfect.

Vei afla cu timpul ca nu accepta nici o greseala din partea ta - parul trebuie sa-ti stea tot timpul perfect sau picioarele trebuie sa fie mereu epilate, de exemplu. Asa ca asteptarile lui vor fi la inaltimea iesirilor spectaculoase.

Romantism:
Factorul fericire in relatie:

4. O cina in doi la restaurantul tau preferat
Te iubeste, iar tu stii asta. Este de incredere, depinde de tine, iar prietenii tai cred ca este grozav. Problema este ca nu-i place foarte mult aventura. Uneori iti doresti sa-si lase parul ceva mai lung si sa te surprinda, dar el stie ce-i place, iar schimbarile nu sunt pe aceasta lista.

Ii place confortul, sa fie alintat si sa alinte. Ar fi pierdut fara o lista cu dorintele tale de Craciun si de aniversare, si mereu iti cumpara acelasi parfum pentru ca stie ca iti place.

Romantism:
Factorul fercicire in relatie:

5. Concert/balet/opera
Daca nu este genul pentru astfel de evenimente, dar merge doar pentru ca iti plac tie, atunci va indreptati catre o relatie de durata plina de romantism. Arata ca este deschis catre nou si ii place sa faca lucruri care sa tina relatia voastra mereu proaspata.

Tu esti pe primul loc in viata lui si mereu doreste sa-ti arate cat de mult te pretuieste.

Romantism:
Factorul fericire in relatie:

6. Iesire la cinema
Poate fi un semn bun sau nu. Depinde de genul filmului ales. Daca este genul de film la care mergi doar cu fetele, atunci vrea sa-ti arate cat de importanta esti pentru el. Daca este ultima aparitie, atunci iubitul tau profita de ocazie pentru a-l vedea.

Da, poate ca si tu iti doresti sa vezi acest film, dar de Ziua Indragostitilor ar fi mai buna alegerea unui film romantic. Daca mergeti sa vedeti ultima aparitie cinematografica, pe care la un moment dat oricum o veti vedea, este cu totul altceva: impuscati doi iepuri dintr-o lovitura.

Asta indica un iubit putin lenes care nu depune multe eforturi. De fapt este tipul care face o multime de planuri, dar rar le pune in aplicare.

Romantism:
Factorul fericire in relatie:

7. O sticla de vin, o caseta video si doar voi doi
Partea senzuala a relatiei voastre este cea mai importanta pentru el. Ofera-i o sansa - mereu prefera sa petreaca timp doar cu tine decat sa iesiti cu alti prieteni.

Probabil ca nici nu-l intereseaza ce cred altii despre voi, si nu simte nevoia ta de a avea prieteni apropiati. Este foarte discret si dornic sa te alinte - desi poate deveni gelos daca vei petrece mult timp departe de el.

Romantism:
Factorul fericire in relatie:

0 comments:

Post a Comment