Cate ceva despre vagin, trompe si ovare

Partile intime care contribuie din plin la realizarea unui act erotic reusit ne sunt acum dezvaluite fara complexe, de catre Bebe Mihaiescu. Citi-le si luati seama de ele, cu siguranta va vor ajuta.

Practic, ce trebuie sa stii despre vagin
- lubrifierea vaginului este echivalenta cu erectia penisului;
- la femeile tinere, lubrifierea apare in 10-30 de secunde;
- absenta lubrifierii este semnul corporal cel mai clar al refuzului episodului erotic;
- pentru cea de-a doua tinerete si mai mult, un gel sau o crema vaginala reprezinta o binecuvantare pentru vagin

Putin despre trompele uterine
Sa nu-ti dea prin cap ca a face dragoste aproape perfect este ceva ce-o sa-ti iasa din prima! S-ar putea sa-ti iasa din cap. Intre timp, familiarizeaza-te cu tot ce tine de corpul tau si de corpul celuilalt. Si nu este obligatoriu sa intalnesti totul in cartea asta! Mai cauta si pe cont propriu. Uite, de pilda, despre trompele uterine eu iti spun doar cateva lucruri:
- sunt locul de intalnire dintre ovul si spermatozoid;
- dupa fecundatie oul este condus prin fericita trompa catre cavitatea uterina;
- cand nu mai vrei sa ai copii, trompele se pot lega chirurgical; dar n-avea nici o grija, sexual ramai la fel de pasionala.

Ovarele
- in schimb, ca si testiculele la barbat, trebuie luate serios in seama! Barbatii, mai ales, fascinati de cum arata femeia vietii lor, nu sunt <> de interiorul aceleiasi femei seducatoare. Ce treaba au ei cu ovarele, depozitul a sute de mii de ovule din care atat de putine sunt fecundate intr-o viata? Ce treaba au ei cu secretia de estrogeni si progesteron?

Orientalii, in schimb, s-au ocupat cu atentie de ovare. Caci, prin exercitii speciale, cu efect asupra ovarelor, este amplificata energia sexuala. Nechibzuiti am fi daca n-am incerca si noi ceea ce fac ei de mii de ani. Nu de alta, dar aveam dreptul la placere, iar placerea fiind fara frontiere, si tehnicile pot sa nu tina seama de ele. Mantak Chia si Maneewan Chia au descris compresia ovariana si vaginala. Eu nu voi face altceva decat sa o mai altfel pentru toti.
1. Alege-ti pozitia preferata: in picioare sau pe marginea scaunului. Picioarele departate la latimea umerilor.
2. Inspira aerul adanc, pe nari, direct in gat. Imagineaza-ti ca este ca o bila colorata si coboara-l spre plexul solar.
3. Bila este in spatele plexului solar. Trimite-o inspre ombilic, apoi in regiunea pelvisului si apoi spre ambele ovare. Cum? Contractand muschii abdominali in jos, printr-o miscare ondulatorie. Ovarele se energizeaza si efectul se transmite si colului uterin.
4. Comprima bila in ovare cat mai mult timp posibil. Vei ajunge sa simti o senzatie de caldura: caldura va urca pe coloana pana la cap care, la randul lui, se va incalzi. Pe parcursul acestui exercitiu muschii sfincterului anal si perineul vor fi puternic contractati. Inghite saliva care se acumuleaza in gura.
5. Expira complet, respira de cateva ori, relaxeaza-te rotind mijlocul de cateva ori.
6. Atentie! Pe parcursul exercitiului limba trebuie sa fie lipita de cerul gurii (bolta palatina). Se incepe cu cinci compresii, pauza, rotirea mijlociului, iar cinci compresi, pana se ajunge la 35.

Pentru efecte absolut minunate practica exercitiile de compresie ovariana si vaginala cate un sfert de ora dimineata si un sfert de ora seara. Efectele ar trebui sa apara dupa trei zile. Oricum, dupa doua luni vei fi alta.

0 comments:

Post a Comment