Scantei in dormitor

Pastreaza-ti trupul in forma si vei observa ca viata ta sexuala are numai de castigat! De ce? Chiar trupul tau poate fi cel mai puternic afrodisiac. Daca nu renunti la activitatile fizice, vei fi plina de energie si te vei alege cu niste forme de invidiat.

Si, evident, vei avea incredere sa ceri partenerului tot ceea ce iti doresti sa se intample in pat, te vei simti mult mai putin inhibata, si asta deoarece te simti bine cu trupul tau. Increderea in propriile forte este foarte excitanta! Deci ce mai astepti? Insfaca rucsacul, adopta tinuta de sport si exerseaza calea catre o viata amoroasa mai buna! Si nu de una singura, ci impreuna cu partenerul. Vei vedea ca e mult mai amuzant in acest fel! In timpul exercitiilor, corpul elibereaza anumite substante, numite endorfine, care pot intensifica dorinta sexuala.

Miscarea pe role. Este o miscare aeroba si, in timp ce va plimbati in viteza prin parc, aveti posibilitatea sa va tineti si de mana!

Tenis? Joaca energic, in asa fel incat sa iti ceara indurare. Vei pierde si 300 de calorii pe ora. Dublu avantaj!

Mersul pe bicicleta. Daca nu posedati acest "mijloc de transport", inchiriati si plimbati-va prin parc sau intr-o padurice de la marginea orasului. Este un exercitiu cardiovascular excelent si intareste muschii picioarelor si ai feselor!

O plimbare? Pune-ti niste ghete comode si exploreaza imprejurimile, impreuna cu iubitul tau. Gandeste-te cat bine iti face aerul proaspat.

Dar dansul? Orice fel de dans, ca e vorba despre disco sau vals romantic, iti va fi de ajutor daca il practici in mod regulat, dar daca vrei ca aceasta activitate sa iti imbunatateasca viata sexuala, atunci nu poti da gres cu... salsa, probabil cel mai senzual dans din lume. Trupurile voastre vor fi lipite, iar pasii pot fi foarte lenti sau, dimpotriva, foarte rapizi, cu un ritm pe care il poti schimba constant.

Un bun masaj va imbunatati circulatia, va stimula si tonifia muschii si va calma durerile cauzate de o zi prea stresanta. Stinge lumina, aprinde cateva lumanarele parfumate si sugereaza-i partenerului sa se intinda in pat sau pe podea. Foloseste un ulei esential pentru masaj dar dilueaza-l intai, pentru a nu-i provoca arsuri. Atinge pielea cu cateva picaturi de ulei (santalul este un bun afrodisiac) si mangaie-l facand miscari circulare pe piele. Te vei simti aproape de partener iar dorinta de intimitate va fi si mai mare.

Se mai spune ca nucile, bogate in proteine si vitamina A, fac posibil un act sexual mai lung. Strugurii sunt bogati in vitamina A iar grecii spuneau ca au un efect benefic in ce priveste procrearea si fertilitatea. Alte fructe si legume (banane, mere si chiar banalele rosii) au o mare reputatie de afrodisiace. Au atatea vitamine si minerale incat energia ta se va situa la nivel maxim.

Bodypainting? O crema de ciocolata poate... desena minuni pe trupul iubitului! Uita de inhibitii si treci la ora de desen, fara sa ignori zonele erogene. Meriti un desert adevarat, nu-i asa?

0 comments:

Post a Comment