Sfaturi pentru toti 1

1) Bãrbatul care are cele mai mici sanse de a petrece noaptea cu o femeie este "nehotãrâtul", care îsi abordeazã prietena cu indiferentã: "Ce faci în seara asta? Locuiesti cu pãrintii? Ce faci în general? Pot sã te caut într-una din zilele urmãtoare?"
2) Odatã ajunsi în pat, nu vã grãbiti! Sexul femeii este foarte fragil si sensibil si putini bãrbati sunt constienti de aceasta. Sunt necesare multe mângâieri înainte de a pãtrunde în el. Delicatetea este adesea mult apreciatã decât o virilitate agresivã care ignorã altceva.
3) Nu trebuie sã negãm deloc importanta conversatiei. Bãrbatul nu este vãzut decât de foarte putine femei doar ca masinã de fãcut dragoste: trebuie sã-i acordati atentie iubitei voastre si insistati, de asemenea, si asupra altor calitãti pe care le aveti, fãrã a face însã din acestea o fanfaronadã. Mult tact si rafinament, iatã unul din secretele cuceririi femeii. Amintiti-vã cã amorul nu este un lucru mecanic.
4) Existã de asemenea si un gen de bãrbat pe care îl putem numi "Regele plictiselii" care îsi realizeazã actul sexual cu regularitate de metronom, fãrã a schimba nici pozitia, nici viteza, nici intensitatea. Va fi totdeauna evitat, dupã o vreme.
5) Nu asteptati ca patul sã fie singurul element de interes în ceea ce priveste iubita voastrã. Multe lucruri depind de ceea ce se petrece înainte, uneori chiar în alte locuri decât dormitorul. Treceti-i mâna prin pãr, mângâiati-i bratele, pulpele, sânii, strângeti-i genunchii, sãrutati-o, dar toate acestea fãrã excese inutile.
6) Foarte putine sanse de a fi acceptati de o femeie au "dictatorii" amorului, care se lungesc pe pat spunând: "De ce nu îmi faci amor oral?", "Ce mai astepti sã...". Unui asemenea om îi trebuie de fapt o gonflabilã.
7) Multi bãrbati ignorã importanta clitorisului. Pentru toate femeile, acolo se gãseste cu adevãrat o poartã a plãcerii. Adesea bãrbatii se gândesc cã este suficient sã-si penetreze în fortã iubita, iar dacã ea nu reactioneazã cu senzualitate, ei cred în mod implacabil cã ea este frigidã. Retineti, dacà femeia este total frigidã, în mod sigur si iubitul ei este vinovat. În asemenea cazuri lui îi revine sarcina de a gãsi cuvintele calde si gesturile tandre care o pot deschide, mângâierile care o emotioneazã... Putine femei ajung la orgasm doar datoritã miscãrilor coitale.
8) Luati initiativã, chiar dacã vã aflati în apartamentul ei. N-o lãsati sã vã serveascã la masã toatã searã, mergeti la casetofon sã schimbati singur muzica. Dansati cu ea, chiar dacã nu existã public spectator! Fiti discret, nu-i puneti întrebãri încuietoare sau delicate si mai ales... nu fiti posesiv si gelos! Ascultati-o cu inima. Femeile sunt vorbãrete.
9) Încercati sã gãsiti mãsura justã în timpul actului erotic între linistea totalã care lasã sã se presupunã indiferenta sau lipsa de trãire eroticã si urletele isterice necontrolate. Nu toatã lumea preferã amorul "cu strigãturi".
10) În sfârsit, dar nu în ultimul rând, fiti atenti la dorintele iubitei. Nu spuneti niciodatã: "nu în aceastã searã, cãci vreau sã mã uit la televizor", pentru a vã destepta apoi iubita la mijlocul noptii. Ideal este sã nu asteptãm inutil niciodatã si sã nu cerem abuziv niciodatã... pentru cã, în mod firesc, aceleasi momente, îi va împinge pe cei doi unul câte unul cãtre celãlalt.

0 comments:

Post a Comment