Sexul poate fi bun oricand

Lumanari, un pahar de vin, un film de dragoste... ceva din toate astea sau toate iti pot crea dispozitia pentru o noapte de dragoste. Dar toate acestea sunt potrivite atunci cand ai dispozitia necesara pentru a face amor. Care sunt insa sansele sa faci dragoste atunci cand esti plictisita, obosita sau suparata pe iubitul tau?

Pentru cele mai multe dintre noi raspunsul va fi egal cu zero. Multe simtim ca trebuie sa aveam o anumita dispozitie pentru astfel de momente. Problema este ca atunci cand suntem cu partenerul nostru de ceva timp si pasiunea de la inceput a cam disparut, momentele pline de romantism se ivesc din ce in ce mai rar.

Dar se pare ca relatiile "fericite" sunt acelea in care sexul ocupa un rol important. Rezultatul nu este sa cauti tot timpul momentul potrivit pentru a face dragoste. Daca din cand in cand, chiar daca nu ai dispozitia necesara, faci dragoste cu partenerul tau, te poti simti chiar bine - si relatia ta va avea de castigat din asta.

Nu tocmai perfect
Multe cupluri nu fac dragoste atunci cand partenerii sunt suparati, nervosi sau distanti. Sansele de a avea parte de nopti erotice, in care romantismul pluteste in aer, cresc atunci cand exista nopti de dragoste nu tocmai perfecte: faci dragoste atunci cand esti obosita, atunci cand esti tensionata, atunci cand esti suparata, nervoasa, cand simti ca partenerul te doreste foarte mult, dar tu nu ai dispozitia necesara, si lista ar mai putea continua.

Niciodata sa nu pornesti de la ideea ca nu te vei simti bine. Sunt multe cele care au declarat ca o noapte de la care nu asteptau prea multe alaturi de partener s-a dovedit de neuitat. O imagine sau un simplu sunet poate trezi in oricine romantismul. Si asta se intampla si mai mult atunci cand nu ai mai facut sex de ceva vreme. In astfel de situatii pot aparea si unele tensiuni din partea ambilor parteneri, dar se poate trece usor peste asta daca ei se relaxeaza.

Dar cum se fac toate acestea?
Foloseste orice pentru a-ti atinge scopul... Nu te sfii sa apelezi la o caseta cu un film erotic - dupa o anumita varsta nu-ti mai sunt interzise, stiai, nu?

Uita de "momentul perfect"
Mai mult decat barbatii, femeile sunt cele care asteapta "momentul perfect" pentru a face dragoste. Multe dintre noi suntem sigure ca nu poate fi vorba de sex satisfacator fara dragoste. Din cauza asocierii sexului cu romantismul, refuzam alte experiente sexuale pe care le consideram "nepotrivite".

Rezolva-ti celelalte probleme
Sunt unele relatii in care partenerul care vrea cel mai des sa faca dragoste sa fie cel care cere acest lucru, iar celalalt sa fie cel care refuza tot timpul. In acest caz poate fi vorba de o problema in relatie, problema ce poate continua de la o relatie la alta.
Trebuie sa discutati despre acest lucru. Poate ar trebui sa te intrebi: "De ce vrea sa faca sex mai des decat mine? Am eu unele retineri? Il resping din alte motive care nu au nici o legatura cu sexul?".
Multe dintre noi ne confruntam cu asa ceva, desi relatia este, ne spunem noi, perfecta. Atunci poate fi vorba de o alta relatie care ne-a marcat in vreun fel in acest sens.

Nu fi prea pretentioasa
Asteptarile prea ridicate cand vine vorba de a face amor sunt dusmanul unei relatii fericite. Cei care sunt prea pretentiosi, sunt de cele mai multe ori nesatisfacuti - si multe cupluri cu probleme vor foarte mult ca viata sexuala sa fie perfecta in relatia lor, vor ca de fiecare data sa fie minunat si extraordinar.
Ceea ce trebuie sa facem insa este sa analizam mai putin si sa trecem "la fapte" mai des.

0 comments:

Post a Comment