O baie erotica

O baie erotica iese atunci cand combini parfumul, relaxarea si atingerea. Invita-ti iubitul sa se relaxeze si sa te mangaie. Nu uita sa faci si tu la fel.

Ingredinetele unei bai reusite
Lumanari
Uleiuri de baie, gel si sapun frumos mirositor
Prosoape mari si moi
Bureti de baie
Cuburi de gheata

Lumina
Aseaza lumari in locurile sigure ale baii tale, aprinde-le si apoi stinge lumina.

Mirosurile si uleiurile
Umple cada cu apa fierbinte, apoi adauga spuma de baie, uleiuri relaxante si frumos mirositoare. Poti folosi si un vas de aromo-terapie pe care sa il asezi langa cada. Iasomia, trandafirii, mirosul de portocale sau ylang-ylang sunt recunoscute pentru puterile lor atunci cand vine vorba de sex.

Levantica, lamaia verde, salvia si lamaita ar trebui sa fie stimulatoare. Mustetelul este cel relaxant.

Acum alunga stresul si tensiunea
Asculta zgomotul apei, priveste flacara lumanarilor si lasa-ti corpul mangaiat de spuma si uleiuri.
Cand simti ca tensiunea incepe sa dispara, foloseste-te de buretele de baie. Pune pe el gel de dus sau sapun din belsug si incepe masajul. Masati-va reciproc si nu ratati nici macar un centimetru de piele neatins de burete sau de mana. Acum este momentul sa folositi si apa rece sau cuburile de gheata - asa vei simti furnicaturi pe piele.

Nu mai ramane decat sa parasiti micul paradis pe care l-ati creat, sa va infasurati in prosoape mari si moi si sa va stergeti reciproc cu ele. Pastrati pentru final cel mai mare prospop in care sa va puteti infasura amandoi.

0 comments:

Post a Comment