jocuri erotice

Crezi ca ti-ai descoperit toate zonele erogene? Dar pe ale lui? Probabil ca nu... Tocmai de aceea se inventeaza tot felul de jocuri erotice: ca tu si iubitul tau Sa va descoperiti reciproc mai bine!

1 Iti trimit un SMS
Imbraca-te provocator, fa-ti o poza cu telefonul mobil si trimite-i-o iubitului prin SMS (daca stii ca ne in sedinta!).


2 Lasoul placerii
Ia o panglica de matase (cam de jumatate de metru) si trece-o prin spatele testiculelor. Apoi trage usor cand de un capat, cand de celalat.
Alunecarea matasoasa ii va provoca fiori de placere. Sau: innoada panglica pe penis (fara sa i-l sugrumi), apoi incearca sa o desfaci cu gura. Este un preludiu inedit pentru repriza de sex oral care urmeaza - placere garantata!


3 Stilul Floral
Lipeste-ti un tatuaj cu motiv floral in zona pubisului! Informeaza-l ca unde se afla codita florii ti-ar placea sa-i simti limba.


4 Masaj Tantra
Un perfect stimul interior pentru o noapte de placere: partenerul sta relaxat pe spate, cu picioarele intinse, in timp ce tu stai in genunchi deasupra lui. Apleaca-te, maseaza-i cu mainile soldurile tinand degetul mare indreptat spre zona abdomenului! Intensifica ritmul masajului si mangaie-i penisul cu clitorisul si labile - pana cand nu mai poate de placere...


5 Formula 1
Iubitul tau este obsedat de viteza? Cumpara o masinuta Ferrari ca a lui Schumacher si condu-o pe corpul lui gol! Daca ai avut inspiratia sa te echipezi pentru aceasta ocazie doar cu pantofi cu toc si bikini, fii sigura ca va fi gata sa ridice steagul pentru start!


6 Puzzle propriu
Roaga o prietena sa te fotografieze goala sau in lenjerie de matase, mareste cea mai frumoasa poza, lipeste-o pe un carton si fa un puzzle din ea! Iubitul tau va petrece mult timp in fata lui!


7 Cutia magica
Pune intr-o punguta nostima toate obiectele care va plac amandurora si lasati-va cuprinsi de placerea descoperirii: prezervative cu diverse arome, slip din matase, inel, catuse... Strecoara si un obiect nou, care va trebui testat, desigur!


8 Orgia Sarutului
Felul in care iti folosesti dintii si limba in jocul sarututlui ar trebui sa fie mereu surprinzator! Ingenuncheaza in fata lui si intra in actiune:
Musca-l incet de Marul lui Adam si apoi calmeaza locul cu limba.
Dezmiarda-i zona umerilor. "Mangaie-i" cu limba coloana vertebrala si coboara pe despicatura feselor.
Excita-l cu varful limbii in zona axilelor si genunchilor.
Prinde-i penisul si testiculele in palma si saruta-le.

Jocuri hot senzuale

9 Hot Chocolate
Acopera-i corpul cu crema de ciocolata sau doar scrie-i cateva declaratii de dragoste pe piept si pe spate! Bineinteles ca apoi va trebui curatat cu ajutorul limbii?


10 Echitabil
Faimoasa pozitie 69 nu trebuie ratata, pentru ca va veti simti super amandoi: in timp ce stai intinsa pe spate, cu capul atarnand pe marginea patului, iubitul tau sta in genunchi deasupra ta cu capul ascuns intre coapsele tale.
Pont Prinde-i posteriorul cu mainile si fa-i masaj. + Atinge-i testiculele cu buzele si dezmiarda-i-le cu atentie.


11 Thai Girl
Stati fata in fata pe pat, la 80 cm distanta si ordona-i sa-si tina mainile la spate, in asa fel incat sa nu te mai poata atinge decat cu picioarele! Ë Mangaie-i penisul cu degetele de la picioare.
Prinde-i penisul intre talpi si maseaza-l ca si cum ai face un baton din coca.
Maseaza-l cu degetul mare de la picior pana in dreptul anusului si impinge-l incet in aceasta zona!
Rasplateste-te singura: indreapta-i mana in zona intima si arata-i cum sa te mangaie...
pont Daca iti ungi inainte piciorul cu lubrifiant, masajul va fi si mai placut!


12 Punctul placerii
Intinde-ti iubitul pe spate si aplica-i un masaj Tsu! Conform asiaticilor, corpul este impartit in 12 meridiane prin care circula energia noastra.
Unul dintre cele mai importante puncte ale placerii se afla sub buric si poate fi stimulat cu degetul mare. Maseaza aceasta zona apasand usor, cu degetul pozitionat vertical! Dupa cateva minute, iubitul tau va fi gata de actiune!


13 Vibratii
Numeroasele modele de vibratoare sunt ideale pentru jocurile erotice... in doi!
Tine-i vibratorul pe sfarcuri, indreapta-te spre zona abdomenului si termina cu interiorul coapselor.
Asaza-i testiculele si penisul in palma ta, dupa care declanseaza micul obiect.
Nu apasa, doar atinge vibratorul de ele.
Va fi foarte excitat (valabil si pentru tine), daca in timpul actului sexual stimulezi si anusul cu el!
Extrapont Incearca sa folosesti vibratorul de la prima partida de sex cu iubitul.
Testeaza pe propria persoana efectele diverselor functii ale acestuia!
Dupa curatarea vibratorului foloseste o crema speciala de ingrijire, daca vrei sa-l ai mai mult timp)! tine mereu la indemana baterii de rezerva - daca nu vrei sa "ramai in pana" chiar in mijlocul placerii!
14 Misterul scrisorii
In timpul unei cine in doi la restaurant, destinde atmosfera scriind prostioare pe servetele! Ceva de genul: "Imi imaginez ca acum stau intinsa pe masa in fata ta, in timp ce-ti deschizi pantalonii, iar eu gura..."
Fa o pauza! Mangaie-i piciorul cel mai apropiat de tine si, daca sunteti suficient de camuflati, maseaza-i zona genitala.


15 Frisca sau...
Cumpara un tub de frisca, acopera-ti sanii si pubisul cu ea si ofera-te iubitului ca desert. Dupa ce te-a savurat bucatica cu bucatica, incepe o bataie cu frisca - in acest fel te va urma la dus? Daca suporti senzatiile reci-calde, poti folosi inghetata.


16 Striptease, please!
Intra in dormitor direct de sub dus, goala pusca, si imbraca-te in fata iubitului cu miscari lascive! Mai intai sutienul, apoi ciorapii cu portjartier, tanga etc. Nu uita sa-i arunci priviri languroase partenerului in momentul in care asezi hainele pe tine sau chiar atinge-i usor zona pubiana cu piciorul!


17 Trucuri fierbinti
Pentru cazul in care nu te omori dupa sexul oral: atinge-i mai intai varful penisului cu buzele, apoi strange-i-l in pumn (dupa ce l-ai lubrifiat bine) simuland miscarea proprie actului sexual. Va avea senzatia ca are penisul in vagin.
Mai alterneaza cu reprize de sex oral, nu de alta, dar s-ar putea ca ce-i faci tu cu ajutorul mainii sa-i aduca aminte prea tare de... ce-si face cu mana lui cateodata!
Foloseste un lubrifiant aromat ca sa-ti faca mai multa placere sexul oral.


18 Sex shopping
Cauta in sex-shop-uri seturi de creme de masaj, uleiuri si pudre care pot da o savoare deosebita noptilor de dragoste. Fii curajoasa si intra intr-un astfel de loc. Vei descoperi multe lucruri care nu sunt obscene, ci doar facute sa te apropie si mai mult de iubitul tau. Ce-ar fi sa va programati un astfel de shopping in doi?
Pont extra Duminica seara parasiti dormitorul si petreceti sfarsitul de weekend cu un cocktail in mana, intr-un club! Din cand in cand, sopteste-i cate o "obraznicie" care sa mentina atmosfera erotica dintre voi...

19 Asaltul varfului
ACEASTA AR PUTEA FI POZItIA IUBITULUI: stai intinsa pe spate si tine un picior indoit, in asa fel incat sa nu ridici talpa.
El sta in aceeasi pozitie, dar cu celalalt picior indoit. Prindeti-va de mana (mai mult ca sa poti tu controla patrunderea la intensitatea dorita de tine!).


20 Sex fantastic
Transforma-l in propriul tau gigolo! Suna-l si programeaza o intalnire la domiciliu, negociaza pretul, cere-i sa-ti arate ce este capabil sa faca special pentru tine! Pentru amandoi aceasta experienta se va lasa cu senzatii hot...


21 Agrafa erotica
O adevarata bijuterie erotica: o agrafa multicolora, cunoscuta sub numele de "Intim Clip", folosita pentru prinderea labiilor, si intensificarea placerii. Caut-o in sex-shop.
Pont Lasa-l sa-ti dea bikini jos si arunca-i priviri prin care-i sugerezi ca-ti displace acest lucru! Poate fi excitant pentru el.


22 Obraznic, nu-i asa?
Fa un mulaj de ghips dupa organul lui sexual! Fasa de tifon potrivita se gaseste la farmacie. Dar atentie sa nu-i prinzi vreun fir de par! Ar fi haios sa pastrezi cea mai buna creatie...


23 Lollipop
Asaza-ti iubitul intr-un fotoliu in fata ta. Ia o acadea mare, lunga si incepe sa-ti mangai buzele cu ea. Arata-i ce poti face cu limba si cu buzele, apoi deschide-ti picioarele si indreapta acadeaua spre aceasta zona...
Vei deveni o ispita dulce, din care iubitul se va repezi sa guste, mai ales ca i-ai aratat cum trebuie sa procedeze!


24 Frateste
Nu e nimic nou in faptul ca barbatii au fantezii cu diferite personaje. Strecoara-te in fantezia iubitului tau cu ajutorul unei costumatii surprinzatoare.
Poti fi, pe rand, o camerista cu scufita, sort & pantofi cu toc (fara altceva pe dedesubt), o asistenta dura care se pregateste sa-i faca injectie, imbracata din cap pana in picioare in alb, cu manusi chirurgicale pe maini (poate fi interesanta o mangaiere cu ajutorul acestora) sau orice alt personaj
Pont Invata scenariul pe de rost ca sa-ti poti juca bine rolul!


25 48 ore de iubire
Anuleaza toate intalnirile, inchide computerul si pleaca intr-un weekend in care sa fiti doar voi doi! Ingredientele: o valiza plina cu sampanie, salata, branza, friptura, fructe.
rezervarea din timp a unei camere de hotel, lumanari, perne, ulei de masaj
lubrifianti si diverse sex-toys, DVD-uri si CD-uri erotice.
26 Foto porno
Dupa o noapte in club, ia-ti iubitul de mana si mergeti intr-o cabina in care se fac poze automat. Cocoata-te pe scaun, dezbraca-te si... Fii sigura ca aceste fotografii il vor binedispune si, mai ales, va fi foarte intaratat de "obraznicia" ta!


27 Tantra Beam
Efectele unui masaj delicat realizat cu ajutorul degetului mare si mijlociu: gratie miscarilor din ce in ce mai rapide, mangaierile din zona pieptului, abdomenului, coapselor si, normal, organelor genitale, vor provoca o placere crescanda...
Pont Daca veti aborda amandoi aceste miscari, placerea va fi reciproca!!


28 Microbist sex
In loc sa te bosumfli cand stii ca urmeaza o seara dedicata fotbalului, fii alaturi de iubitul tau la meciurile din Liga Campionilor, UEFA etc.
Ofera-le zambitoare prietenilor lui bere si snack-uri, iar in pauza dintre reprize ia-ti de mana iubitul si du-l in baie, unde il va astepta o alta partida, mult mai incitanta decat cea de la televizor! Pe masina de spalat...


29 Pentru regine
Ti-ai antrenat musculatura vaginala? Atunci lasa-l sa te patrunda si maseaza-i penisul cu peretii vaginului Iubitul tau va capitula in fata placerii!
Pont Exerseaza inainte regulat contractiile (introdu degetul mijlociu cat poti de mult in vagin si incearca sa-l strangi cu vaginul).


30 Petale
Foarte sexy, daca te induri sa jumulesti vreo doi trandafiri: acopera cu petale organul genital al iubitului, asezand in mijloc "bobocul"! Excita-l atingandu-i penisul cu limba.


31 Desert
Inainte de cafea, mergi in toaleta restaurantului, iar la intoarcere strecoara-i in mana string-ul tau din matase!


32 Quickie
Le place foarte mult barbatilor: stai in genunchi in fata lui, spune-i sa-si tina mainile lipite de perete si incearca sa-i dai jos pantalonii cu gura.
Extrapont Este foarte excitant atunci cand amandoi sunteti imbracati din cap pana in picioare iar tu incepi sa-i atingi penisul cu limba.


33 Minciunile iubirii
In timpul actului sexual iubitul vrea sa stie daca esti sincera? Raspunde-i: "Nu-ti spun!" Isi va pune fantezia in functiune!


34 Unghiile
Mangaie-i corpul doar cu unghiile! Plimba-ti degetele pe bustul, abdomenul si spatele lui. Va fi si mai excitat daca ii vei prinde penisul si iti vei plimba mana de-a lungul lui in sus si-n jos!
Pont Ai grija sa ai unghiile scurte ca sa eviti accidentele neplacute?

0 comments:

Post a Comment