Mi-ar placea sa...

Probabil ti-ai dat seama ca viata ta sexuala tinde sa-l satisfaca doar pe partenerul tau iar dorintele tale erotice par greu de realizat. Exercitiul urmator te va ajuta sa spui ceea ce iti doresti si chiar sa pui in practica propriile fantezii.

Pregatirea:
Ia-ti un pix si o hartie. Asigura-te ca nu veti fi deranjati si gaseste un loc unde sa va simtiti bine.
Toate avem dorinte pe care dorim sa ni le indeplinim dar trebuie sa fim atente sa nu-i transmitem lui o stare de teama sau chiar de jena. Exercitiul acesta va va pune pe amandoi in postura de a va intreba si, in final, de a oferi si de a primi ceea ce va doriti unul de la celalalt. Deoarece este un schimb de experienta (si nu poti spune nu din moment ce tu ai ales), aceasta intalnire va da ocazia sa va exprimati adevaratele dorinte.

Fa-ti o lista:
Asaza-te pe un scaun, cand esti singura, si noteaza-ti 10 lucruri pe care ti le doresti de la partenerul tau din punct de vedere sexual si romantic.
Incearca sa inlocuiesti frazele banale cu descrieri cat mai detaliate a ceea ce vrei sa-ti faca. Scrie cam zece astfel de lucruri. N.B. Ai grija ca ceea ce vrei si ceea ce oferi sa nu fie la extrema cealalta sau prea exotic. Trebuie sa fie lucruri simple ca atunci cand te mangaie pe picior sau ca un sarut ceva mai lung. Totul sta in a da si a primi unul de la celalalt in aceeasi masura.

Pune lista in practica
Asteapta momentul in care amandoi va simtiti bine unul langa celalalt, asezati-va pe o canapea si beti o cafea sau un pahar cu vin, timp in care aminteste-ti ce ai scris pe hartie punct cu punct.
Alegeti unul din punctele referitoare la ce ai vrea de la el si incepe cu ceva ce i-ar placea si lui. Puneti-va de acord impreuna asupra locului si momentului cand veti fi din nou impreuna pentru a incerca si altceva - poate saptamana viitoare sau in weekend, de exemplu.
Odata ce v-ati pus de acord, reaminteste-ti lista si mai alege ceva. Fiecare are dreptul de a spune nu la cererile celuilalt dar in cazul acesta va taiati unul altuia dorinta de comunicare.
Continua sa adaugi pe lista lucruri pe care ti le doresti pentru saptamana viitoare in functie si de modul in care partenerul raspunde dorintelor tale si indeplineste-i si tu dorintele.

0 comments:

Post a Comment