Gusturile te tradeaza

Ce iti place mai mult si mai mult la un barbat? Pieptul, picioarele, ochii sau, poate, spatele lui? Raspunde cu sinceritate care este partea corpului sau pe care o consideri ca fiind cea mai atragatoare si vezi ce spune aceasta preferinta despre personalitatea ta.


Daca iti plac pieptul si abdomenul lui inseamna ca esti o femeie sigura pe tine iar scopul pe care ti-l propui nu ramane niciodata neatins. Cand vine, insa, vorba de dormitor, iti place ca partenerul sa preia controlul.



Picioarele musculoase sunt cele care iti atrag privirea? Daca e asa, esti o persoana care se simte bine in propria piele, atat de bine incat ajungi sa fii putin egocentrista. De asemenea, esti foarte increzatoare in "talentele" tale sexuale.



Te innebunesc spatele sau fesele lui? Esti o femeie directa si deloc timida. Abordezi sexul intr-o maniera foarte masculina. Te concentrezi asupra aspectului fizic si cauti sa obtii cat mai multa placere.



Iti plac bratele lui si adori ca el sa te tina strans la piept. Asta inseamna ca vrei ca partenerul tau sa aiba grija de tine. Aceasta preferinta mai spune despre tine ca esti o femeie careia ii place sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat.

0 comments:

Post a Comment