Ce faci la prima intalnire?

Gandeste-te ca o persoana care nu dezvaluie multe lucruri despre sine, o persoana misterioasa, este adeseori sexi. De aceea vorbeste despre tine doar atat cat trebuie. Si nu te lauda.

Sinceritatea. Una dintre conditiile necesare unei prime intalniri reusite. Daca ai constatat ca celalalt nu este asa cum ti-ai imaginat si nu vrei sa mai aveti o a doua intalnire, spune-i.

Dar daca tipul e cool, fii atenta la sfaturile care urmeaza:

Evita sa spui lucruri banale. Chiar daca ele sunt rezultatul dorintei de a-l flata pe celalalt, suna fals si au efect invers celui scontat.

Nu-ti deschide sufletul la prima intalnire. Este important sa spui adevarul. Dar nu trebuie sa-l spui in intregime. Poate fi coplesitor pentru cel de langa tine. Nu-i povesti toata viata ta intr-o singura seara.

Spune deschis ce vrei. Nu te invarti in jurul cozii si nu face aluzii. Mai mult sau mai putin subtile. Femeia care stie ce vrea si are curajul sa o spuna deschis, este o persoana puternica si sexi.

Respecta ceea ce-ti spune celalalt. Si ceea ce simte. Daca partenerul iti spune ca nu cauta sa se casatoreasca, cel putin nu inca, trebuie sa-l crezi. Nu iti inspira deloc incredere? Atunci nu mai repeta experienta si a doua oara. Relatia cu el nu s-ar finaliza tocmai dupa cum ti-ai dori tu.

Dar nu-ti fie teama de aceasta intalnire. Nu este o catastrofa daca vei face mici greseli, ridicole chiar. Nici daca vei spune lucruri ciudate sau vei rade fara motiv.

0 comments:

Post a Comment