Tehnici pentru atingeri senzuale

Acest exercitiu este facut sa va invete pe tine si pe partenerul tau diferite tipuri de atingeri senzuale. In felul acesta, veti reusi sa va descoperiti zonele cele mai sensibile ale trupurilor voastre si chiar sa le extindeti.

Pregatirea:
Dati deoparte pentru o ora lucrurile mai putin importante si asigurati-va ca sunteti suficient de incalziti pentru acest exercitiu. Strangeti impreuna cateva obiecte textile (moi, lucioase, matasoase, calde, reci, etc). Pregatiti-va cu grija spatiul inainte de a incepe.

Pentru cel (cea) care vrea sa fie atins(a):
Intinde-te gol(goala) pe pat sau unde te simti bine.
Daca esti destul de curajos(oasa), poti sa te legi cu ceva la ochi pentru a percepe senzatiile mai puternic.
Concentreaza-te asupra a ceea ce simti si da-i partenerului replici. Secretul succesului consta in a te lasa dus de senzatii. Nu te mai gandi la nimic si lasa-ti corpul sa primeasca la maxima intensitate fiecare atingere.

Pentru cel (cea) care actioneaza:
Este sarcina ta sa descoperi cat de intinsa este zona de stimuli la care raspunde partenera(ul) ta(tau). Lucreaza dinspre cap spre talpi si experimenteaza zona folosind diferite obiecte din diferite materiale. Incearca sa o(il) atingi cu o esarfa de matase sau cu o perie moale care sa nu-i inroseasca pielea. Intreaba-l(o) daca poate face diferenta intre piele tabacita putin, piele foarte fina si catifea. Dar intre un sal din pene si un cauciuc spongios? Iar acum incearca sa-l atingi cu o rola de masaj sau cu o minge.
Experimenteaza diferite modalitati de atingere pe tot corpul folosind diferite lovituri si presiuni. Mareste gradul de perceptie al senzatiilor facand miscari la intamplare si cat mai imprevizibile.
Nu uita sa-l(o) intrebi tot timpul daca ii place sau nu o anumita atingere.

Bonus:
Foloseste o perie de par pentru a descoperi zonele erogene cu exceptia celei genitale. De preferat sunt periile mai ample de moda veche si nu cele moderne. Mergi incet cu peria de-a lungul corpului partenerului(ei). In mod normal, el (ea) se va simti doar putin excitat(a) iar in zonele erogene mai sensibile s-ar putea ca atingerea sa-i faca placere mai mult.

Dupa ce ati experimentat suficient, schimbati rolurile. Dar atentie! S-ar putea sa aveti o noapte lunga.

0 comments:

Post a Comment