Oare care ar putea fi alegerea potrivita? Nu te prea poti hotara...

TIPUL ROMANTIC

Toate l-am visat la un moment dat. Sau chiar l-am intalnit.El este cel care scrie poezii, scrisori interminabile,biletele pe care le ascunde in locuri unde iubita lui sigur le va gasi.Iti aduce trandafiri rosii sau iti umple camera cu flori fara vreun motiv anume.Pregateste cine romantice, urmate de nopti pline de pasiune. Suna pur si simplu pentru a-ti auzi vocea.Ce-ti poti dori mai mult? Cu el alaturi, pasesti intr-o lume de vis...uitand de facturile neachitate,sau de tevile care curg,pentru ca el are timp exclusiv pentru tandre si cuvinte dulci.

TIPUL OCROTITOR
Are grija sa iti iei ceva deasupra, pentru ca e cam racoare.Te tine de mana cand mergeti pe strada.Te atentioneaza cand ai facut o gluma nelalocul ei sau ai baut un pahar in plus.Pentru el, e normal sa te conduca in fiecare zi la locul de munca si sa te astepte la terminarea programului.Iti cunoaste absolut toate preferintele, iti este alaturi clipa de clipa.Iata genul de barbat cu care tatal tau si-ar dori sa iti petreci viata!Gaseste explicatie pentru orice si nu uita la ce ora trebuie sa iti bei pilula.E mesterul casei si iti ia apararea in orice situatie.Este mereu langa tine.Rade parinteste cand tu, in culmea exasperarii, i-ai arunca in cap cea mai frumoasa vaza din casa. Oare, de ce?

TIPUL BUSINESSMAN
E visul oricarei mame.Asa ginere, mai zic si eu!Imbracat impecabil, nu uita niciodata buchetul de flori pentru mama-soacra .Achita intotdeaunnna nota de plata, inainte ca tu sa apucis a arunci o privire peste ea.Te va duce la teatru sau la opera,chiar daca tu ai fi avut chef sa mergi la un film.Este foarte atent cu tinuta ta. Sa nu cumva sa il superi cu un decolteu prea adanc.Pentru el este la fel de suparator ca si o urma de praf pe mobila...Este extraordinar, tine cont de eticheta si de bunul sau gust.Este cultivat si...increzut.

TIPUL GIGOLO
Ai intalnit barbatul perfect!Plin de sarm, are mereu haine ultramoderne si tunsoare la moda.Te-a cucerit din primul moment. Deci nu te vei supara prea tare cand intarzie la prima intalnire - la a doua, vei fi deja obisnuita.Ghinionul a facut ca el sa-si uite portmoneul acasa.Chiar si cheile! Nu-l poti lasa pe strada si esti fericita ca va innopta in casa ta.O sa-ti ia cu imprumut, fara sa-ti ceara voie,ba pulovarul,ba masina. E atat de fermecator incat uiti ca arata bine in hainele cumparate din banii tai.Discretia este marea lui calitate:cum apar notele de plata, se evapora pentru a nu inoportuna.Cu el te simti in al noualea cer. Fericita si leftera... Poate ca ar fi bine ca cel ales sa aiba putin din toate aceste insusiri.Poate ca ar trebui sa il astepti pe cel care, desi nu se incadreaza in nici un tipar, simti ca este potrivit pentru tine.

0 comments:

Post a Comment