Il ierti dupa o aventura?

Sa afli ca iubitul te-a inselat poate fi o descoperire destul de dureroasa. Dar nu neaparat si sfarsitul relatiei voastre. Mai exista viata intima a unui cuplu si dupa ce unul dintre voi a "calcat stramb", atat timp cat puteti intelege de ce si cum s-a intamplat.

Neplacerea de a afla
Nimic nu este mai dureros ca atunci cand afli ca relatia la care tineai atat de mult si iubitul pe care il credeai numai al tau se bazeaza pe o minciuna. Durerea, furia si sentimentul de umilire pot dura mult timp si pot ruina ceea ce parea o relatie stabila.

Pentru unele dintre noi si mai dureros este sa aflam ca iubitul a facut dragoste cu altcineva. Multe femei iarta astfel de aventuri, dar simt ca momentele fericite petrecute impreuna au fost calcate in picioare.

De ce au loc aventuri
Aventurile nu se intampla asa pur si simplu. Sunt cauze care stau la baza lor si trebuie sa afli si sa intelegi ce s-a intamplat. Uneori motivul ce sta la baza lor sunt problemele nerezolvate din relatie. Poate fi vorba de anumite sentimente, pierderi sau confuzii ce au facut loc unei aventuri intre voi. Sau poate unul dintre voi s-a simtit ignorat, respins si astfel a incercat sa atraga celuilalt atentia.

Recladeste increderea
Poti recladi increderea pana la a ajunge la o relatie mult mai puternica si mai intima atat timp cat amandoi credeti in ea. Dupa ce aventura s-a sfarist puteti sta de vorba sa vedeti de ce s-a intamplat. Trebuie sa-ti asculti partenerul pentru a afla ce a simtit atunci, ce simte acum si cum isi explica cele intamplate.

Daca unul dintre voi vrea sa uite ce s-a intamplat fara a mai vorbi despre asta sau pur si simplu nu lasati deoparte mania, relatia poate fi afectata.

Comunicarea este cheia
Trebuie sa gasiti timp pentru a vorbi, asculta si intelege sentimenete fiecaruia dintre voi. Acum sunt potrivite mai mult ca niciodata cuvintele "te iubesc", vorbele dulci si scuzele.

Lasa aventura in trecut
Pentru inceput, fiecare dintre voi trebuie sa invete sa lase in urma amintirile dureroase. Nu poate fi atat de important ca partenerul tau s-a mai culcat cu cineva. Poate fi iertare acolo unde sentimentele de iubire sunt puternice. Cine stie? Poate candva tu va trebui sa fii cea iertata. Gandeste-te la aventura lui ca la o experienta sexuala din trecut?!

0 comments:

Post a Comment