Cat din personalitatea ta ar trebui sa-i arati?

Vine o vreme in toate relatiile in care este normal sa te mai relaxezi putin. Dintr-o data nu mai este atat de vital sa flirtezi de cate ori sunteti impreuna, iar pantalonii ce te ajuta la slabit si au ajuns acum sub pat nu mai sunt sfarsitul lumii.

Sa te decizi cat de mult din adevarata ta personalitate ar trebui sa-i arati iubitului este mereu o problema dificila si foarte delicata. La urma urmei, odata garda lasata chiar si pentru o fractiune iti va fi usor sa umbli in slipi prin casa cu parul nepieptanat, vorbind cu iubitul in timp ce se spala pe dinti.

Dar este bine sa iti arati aceasta parte "umana" si naturala pana la urma intr-o relatie? Sau ai ajunge pur si simplu la un punct fara cale de intoarcere?

Pastreaza aparentele
Superficila sau nu, felul in care arati conteaza foarte mult intr-o relatie. Relatiile pe termen lung se bazeaza pe flirt si pe amintirea intalnirilor romantice de la inceput.

Sa fii mereu aranjata il va face pe iubitul tau sa se simta bine, important in viata ta. Parca ar spune tuturor: "uitati-va la mine, am o iubita superba."

Actioneaza cu grija
Sa lasi garda jos prea devreme ar putea fi periculos. Orice relatie se aseamana la un moment dat cu curatarea unei cepe. O parte a atractiei este data de mister si este important ca el sa nu dispara foarte repede.

Pastreaza-ti identitatea
Sunteti fericiti impreuna intr-o relatie confortabila care pare ca va fi una pe termen lung - este bine sa ai cateva scapari? Bineinteles, dar inca mai este nevoie sa fii cu bagare de seama. Cu cat relatia inainteaza cu atat mai mult trebuie sa-i arati partenerului ce-ti doresti, atat emotional cat si sexual. De exemplu ii poti spune ca nu iti place parul de pe picioare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa scapi de el in fata lui. Sau ii poti vorbi despre durerile menstruale, dar nu trebuie sa afisezi tot timpul cutiile cu tampoane in fata lui. Barbatii prefera ca femeile sa aiba propriile secrete "femeiesti".

Piatra de incercare
Uneori ne relaxam asa de mult in compania partenerului incat incetam sa mai facem vreun efort - si aceasta este o perioada destul de periculoasa.

Indiferenta poate distruge o relatie. Daca nu iti mai pasa sa te machiezi, sa te imbraci in functie de fiecare ocazie in parte si sa faci efortul de a arata mereu bine, atunci barbatul tau ar putea simti ca ceva nu merge bine in relatia voastra.

Trebuie sa te gandesti bine inainte de a renunta la lucrurile care stii ca l-au atras la inceput la tine. Renunti la tine si la el ceea ce poate fi sfarsitul unei relatii fericite.

0 comments:

Post a Comment