Sarutul, parte din viata sexuala

Un sarut poate arata tot ceea ce ascund cuvintele: o gama larga de emotii de la bunatate, tandrete si apreciere pana la inflacarare si pasiune, de la un salut neoficial pana la cel plin de erotism.

Textele antice subliniaza importanta sarutului si il plaseaza pe locul 2 dupa actul amoros propriuzis. In rest, sarutul a fost intotdeauna considerat ca fiind o parte foarte intima a actului amoros. Rareori sunt vazute cupluri chineze sau indiene sarutandu-se in public.

Sarutul este un aspect puternic al preludiului datorita faptului ca fiecare din iubiti intra in armonie cu intregul corp al partenerului, simtind o rezonanta sentimentala si fizica.

Modul in care sarutati si sunteti sarutat si mai ales locul, va poate indica la ce fel de relatie sexuala sa va asteptati din partea partenerului. Kama Sutra spune ca fruntea, ochii, obrajii, gatul, sanii, gura, coapsele, bratele, buricul si sexul sunt locurile cele mai importante ce trebuie sarutate. Nu exista insa nici un loc care sa poata fi considerat in afara limitelor. Un corp curat si sanatos trebuie sa fie sarutat si iubit in intregime. Reticenta de la a accepta in intregime corpul partenerului (partenerei) este semnul unor inhibitii si poate indica probleme serioase.

Sarutul intens si constient incarcat induce de la sine o stare de transfigurare ce activeaza rapid centrii si canalele subtile. Asezarea gurii pe o serie de puncte care sunt totodata zone erogene poate inviora corpul subtil si poate determina pe cale reflexa o trezire a sentimentelor
minunate in celelalt.

Sarutul excitant si profund genereaza un schimb de secretii care sunt materializari ale unor fluide subtile si care au un efect profund vitalizant si hranitor pentru ambii iubiti.

Iata 2 tehnici mai speciale prezentate in scrierile Orientale:
• Prima tehnica sugereaza ca femeia sa-si plaseze - in timpul fuziunii amoroase- varful limbii perpendicular pe cerul gurii, chiar in spatele dintilor din fata, atunci cand simte ca se apropie de orgasm. Imediat dupa orgasm, iubitul poate sa-i soarba incet si cu tandrete saliva dulce si regeneranta care e incarcata de fluide binefacatoare.
• O tehnica prezenta atat in Kama Sutra cat si in Ananga Ranga atrage atentia asupra faptului ca buza superioara a femeii este una din zonele cele mai erogene ale corpului ei. Aceasta sensibilitate este datorata existentei unui canal subtil (nadi) ce uneste bolta palatala, buza superioara si clitorisul. Un barbat viril si continent poate stimula buza superioara a femeii muscand-o usor cu dintii si sugand-o in timp ce ea se joaca cu buza lui inferioara, folosindu-si dintii si limba. Atata timp cat muscaturile usoare si profund senzuale sunt controlate pentru a crea valuri de placere coplesitoare si nu de suferinta, practica poate fi extrem de stimulatoare pentru ambii iubiti deoarece deblocheaza si elibereaza energia sexuala si amplifica trairile erotice.

0 comments:

Post a Comment