Inainte si dupa...

O mare greseala comuna majoritatii oamenilor, care apare in timpul actului amoros este o intensa efuziune a atentiei si a energiei catre momentul orgasmului cu ejaculare (descarcare), urmata de un evident dezinteres sau chiar de apatie odata ce acesta a fost atins. In general, de aceasta mizerabila situatie este responsabil barbatul, pentru ca cel mai adesea el atinge cu repeziciune orgasmul cu ejaculare, de multe ori fara a-si satisface aproape deloc iubita.

Actul amoros nu trebuie sa fie niciodata privit ca un "sprint pe o suta de metri" care se va sfarsi intr-un colaps total. Aceasta situatie tragica creaza deseori stari intense de frustrare si de gol sau chiar face sa apara resentimente in celelalt (femeie) - fenumen unanim cunoscut sub numele de depresie post-coitum. Cand cuplul continent se familiarizeaza cu nevoile sexuale ale celuilalt, adaptarea reciproca generatoare de fericire este naturala si facila.

Orice stimulent sexual poate face parte din preludiu daca el armonizeaza cuplul atat fizic cat si subtil. Invataturile orientale afirma ca femeia, ca si apa, fierbe greu si se raceste greu dupa aceea. Barbatul insa este comparat cu focul si, daca nu este continent, se aprinde repede si se stinge cu repeziciune. Cu toate acestea, daca cei doi sunt continenti, se vor transforma cu repeziciune unul pe celalalt.

Daca pasiunea amoroasa clocoteste in unul si deabia se trezeste in celelalt, atunci cuplul trebuie sa urmareasca sa armonizeze cat mai bine aceste doua stari. Jocul amoros trebuie intotdeauna realizat, mai curand, cu dorinta sincera a implinirii si fericirii celuilat decat pentru obtinerea unei satisfactii egoiste. Urmariti sa ocoliti si chiar refuzati inceperea brusca a uniunii intima, fara preludiu. Textele vechi insista adeseori asupra faptului ca corpurile celor doi iubiti trebuie sa se armonizeze gradat.

Sfarsitul jocului amoros este la fel de important ca si preludiul. Dupa atingerea orgasmului fara ejaculare, cei doi iubiti trebuie sa ramana in uniune intima un scurt interval de timp, iar dupa aceea ei trebuie sa urmereasca sa se afle la cel putin cativa kilometri distanta unul de celalalt.Acest lucru asigura schimbul reciproc de energii subtile la distanta si absorbtia amplificata prin "efectul de avalansa" a fluidelor vitale, care revitalizeaza profund. Acesta este momentul tainic cand cai doi se pot cunoaste pe o cale paranormala, reciproc, mult mai bine, intr-un mod inefabil non-verbal, spiritual, subtil. Impartasind astfel de fiecare data o noua experienta extatica, ei vor avea multe de asimilat unul de la celelalt, daca vor fi atenti la ceea ce se produce cu fiinta lor.

0 comments:

Post a Comment