Cum sa traiesti pe picior mare

Printesa pentru o zi. Sau pentru mai multe zile. Vrei sa te simti asa, sa simti ca doar pocnesti din degetele si orice dorinta iti este implinita? Nu trebuie decat sa cuceresti un barbat care sa te iubesca si sa-ti ofere un astfel de stil de viata.

Iata si un scurt ghid pentru cele care isi doresc un partener care sa le indeplineasca aproape toate dorintele.

Sa stii ce vrei
Inainte de a visa la asta trebuie sa stii foarte bine ce gen de barbat ti-ar placea. Daca vrei un colectionar inrait, un iubitor al artei de exemplu, trebuie sa stii sa-l cuceresti.

Sa ai o indeletnicire
Alege una neobisnuita - poate fi intriganta si sexi. Joaca polo sau golf (nu fotbal - barbatii privesc femeile care joaca fotbal ca pe spioni in tabara lor); canta la un intrument; invata totul despre vin sau vorbeste o limba mai putin obisnuita. Si cunostintele despre mancare sunt senzuale.

Petrece timp singura
Aceasta conditie poate fi dezaprobata de unele femei, dar petrecand ceva timp singura - facandu-ti unghiile, la un masaj sau un tratament facial, sau pur si simplu alegand parfumul potrivit - este bine atat pentru imaginea ta cat si pentru increderea in tine. Poti la fel de bine sa citesti o carte interesanta, sa asculti muzica veche sau sa urmaresti documentare, astfel incat sa-l uimesti cu tot ceea ce stii.

Lenjeria
Lenjeria este cea care dezvaluie ce fel de persoana esti. Daca o femeie are o relatie fericita are lenjerie frumoasa, incitanta, dar cand nu este fericita poarta lenjeria de iarna clasica pentru ca nu vrea sa impartaseasca cu nimeni intimitatea ei, nu vrea sa impresioneze. Sfat: si atunci cand simti ca multe se prabusesc in jurul tau, poarta ceva frumos care sa te faca sa te simti bine.

Hainele
Gaseste-ti stilul si nu ezita sa te inspiri din creatiile cele mai elegante. Poarta haine elegante, dar in acelasi timp simple, bine croite. Si nu uita de tocuri.

Unde sa va intalniti
Locurile de la clasa bussines din avion pot fi perfecte. Sau o receptie. Va puteti cunoaste mai bine sub un pretext foarte la indemana: afacerile, proiectele profesionale.

Ce gen de barbat?
Afla unde si-a petrecut vacanta. Sunt doua genuri: daca a facut scufundari sau schi nautic prin cine stie ce loc insorit, inseamna ca are atat bani cat si spirit de aventura. Chiar si cei care isi petrec vacanta in hoteluri somptuoase sunt perfecti. Daca nu a fost in vacanta pentru ca a fost ocupat, atunci renunta la el. Nu va gasi destul timp sa te aprecieze.

Personalitatea lui
Trebuie sa aiba un hobby bine definit. Trebuie sa fie generos si sa te simti in siguranta langa el. Sa fie bine informat, si sa citeasca cel putin un ziar pe zi.

Cum vei sti ca el este cel cautat?
Primul semn apare atunci cand se ofera sa-ti plateasca anumite cheltuieli, apoi facturile si apoi va sugera sa nu mergi la serviciu pentru a petrece mai mult timp cu el. Si in timp ce are o intalnire de afaceri la pranz te va indruma sa mergi la cumparaturi, bineinteles cu cartea lui de credit.

Cand ajungeti la un astfel de nivel este clar: ai gasit barbatul caruia ii face placere sa te intretina.

Sexul
Este sensual, plin de atingeri si cuvinte dulci. Poti din cand in cand sa cazi si in plasa fanteziilor lui atat timp cat iti fac placere. Cand vine vorba de sex nu uita ca pe primul loc este curiozitatea. Banii iti dau acum acces la aproape orice. Iti poti schimba atat garderoba cat si mici lucruri ce iti doreai sa fie altfel la corpul tau. Si in loc sa petreceti seara acasa, rezerva o camera intr-un hotel de cinci stele. Nu se va plictisi niciodata asa.

Darurile
Poti sa lasi la aprecierea lui. Un barbat rafinat va sti intotdeauna ce ti se potriveste. Dar poti la fel de bine sa-l inveti sa-ti cunosaca gusturile. Cand plecati seara de la restaurant spune-i ca vrei sa te plimbi la bratul lui in loc sa va urcati in masina. Asa vei putea sa oftezi usor in fata magazinului cu produsele tale preferate. Poti sa te astepti la perle, o bijuterie eleganta, un bilet la loterie sau carti foarte rare.

Vacantele
De cel putin de patru ori pe an, nu lua in calcul si sfarsitul de saptamana, trebuie sa plecati in vacanta. O statiune luxoasa de munte, o insula exotica sau un tur al Europei pot suna destul de bine.

Ce sa faci cu timpul ramas liber
Afla care sunt cele mai bune restaurante si cafenele unde sa poti lua cina si pranzul cu prietenele tale. Poti petrece dupa-amiezele la cumparaturi sau in saloane de infrumusetare si serile cu el.

Ce sa faci cu bani tai (ai lui)
In primul rand sa-ti refaci garderoba. Tine sampanie, caviar, fructe de mare si deserturi minune in frigiderul tau. Fii darnica cu toti cei care te-au ajutat sau cu cei care au nevoie de ajutorul tau. Pregateste-i iubitului o vacanta de vis.

Cum sa raspunzi la critici
Tine mereu o sticla de sampanie in frigider pentru a servi prietenele care nu sunt de acord cu felul in cate te comporti. Vor fi destul de invidioase asa ca ucide-le cu bunatatea ta.

0 comments:

Post a Comment