Fii greu de cucerit!

Daca ai simtit vreodata ca parca ai avea scris pe spate "Paraseste-ma!", nu esti singura. Dar exista o solutie sa-ti pastrezi mai mult timp partereul, o solutie care sa va ajute sa traiti fericiti pana la adanci batraneti: sa devii greu de cucerit. Din cele mai vechi timpuri, o femeie care lasa sa se creada ca nu este disponibila atrage barbati oriunde s-ar afla. Este ca si cum ar emite un parfum puternic pe care barbatii il simt de la distanta - chiar si de pe alt taram.

Odata ce pui in aplicare acest plan, te vei gasi inconjurata de barbati draguti... ori mai mult decat sexi, cele mai interesante, chiar periculoase genuri pe care le vrei de fapt. Iti vom dezvalui in continuare cinci secrete care te vor ajuta sa-l atragi pe barbatul visurilor tale.

1. Femeia are nevoie de mai mult timp pentru a se pregati pentru o petrecere. Barbatul are nevoie de mai mult timp sa se pregateasca pentru o relatie. Nici unuia nu-i place sa fie grabit. Nu te grabi sa-ti dezvalui sentimentele. Lasa lucrurile sa vina de la sine intr-o relatie, nu grabi nimic.

2. Da-i informatii vagi si pastreaza cat mai mult mister in legatura cu trecutul tau. Invata sa folosesti cuvinte de genul "prietena mea" sau "ei" cand vorbesti despre cei cu care iti petreci timpul. Iubitul nu trebuie sa stie ca "pritena mea" + "ei" = "mama".

3. Daca vrei sa auzi "vreau", trebuie sa spui cateva "nu vreau". Cu cat castigi mai greu un lucru cu atat il pretuiesti mai mult. Asa ca foloseste intotdeauna regula minim trei intalniri inainte de a face sex. Dar nu uita ca barbatii nu accepta mai mult de trei.

4. Nu mima orgasmul, dar fa-l sa creada ca esti o femeie dorita de multi barbati. Sa inteleaga ca esti o femeie dorita, nu una care doreste.

5. Ca o femeie greu de cucerit ce esti, trebuie sa-l faci sa astepte mereu mai mult. Asta inseamna sa pleci de la o petrecere la care te simti "frumoasa balului" sau sa termini toate convorbrile telefonice inainte ca ele sa devina prea sentimentale.

0 comments:

Post a Comment