Dragoste si sex - femeia in zodia pesti

Dragoste si sex - femeia in zodia pesti

Esti prietenoasa, delicata, misterioasa, generoasa si, de multe ori, atrasa de ocultism. Nu putine reprezentate ale acestui semn zodiacal sunt cititoare in palma sau clarvazatoare. Potrivit Romecentral.com, femeile nascute in zodia pesti sunt cele mai romantice dintre toate reprezentantele semnelor zodiacale.

Dragostea este cea care te pune in miscare, te umple de satisfactii si te face fericita. Atunci cand iubesti, esti in stare sa oferi totul, fara a cere ceva in schimb, dar cand esti ranita, devii foarte razbunatoare.

Foarte des ti se intampla sa te indragostesti de cei mai nepotriviti barbati, asta si pentru ca ii atragi foarte mult. Iti plac foarte mult cadourile, iar acestea te pot stimula, mai ales din punct de vedere sexual. Uneori esti dezinteresata de relatiile fizice si preferi mai mult o idealizare a partenerului. Exista si situatii in care poti deveni vulgara, renunti la prejudecati, fiind determinata sa obtii totul, bazandu-te pe frumusete si, nu in ultimul rand, prin sex.

Dispui de o personalitate foarte complexa, esti mereu pregatita sa experimentezi, mai ales daca te simti sigura de partenerul pe care l-ai ales sau esti manata de o vointa puternica, potrivit Astrologycom.

Esti foarte sensibila, inzestrata cu simt artistic si ai tendinta sa te fixezi pe aspectele intunecate ale vietii tale sexuale. Partenerul tau ar trebui sa stie ca intr-o relatie ai nevoie de protectie si o "structura ferma" pentru a te implica cu adevarat.

Vrei ca cel de langa tine sa iti realizeze toate dorintele, iar daca va indeplini aceasta "misiune", va afla ce iti doresti cu adevarat de la viata: sa locuiesti intr-o casa luxoasa, sa fii vizitata, din cand in cand, de amanti bogati, care sa te trateze corespunzator statutului tau.

Nu esti foarte vorbareata, iar cand o faci lasi loc misterului: nu spui niciodata totul foarte explicit, lasi loc de interpretari.

Iti place sa stii ca barbatul de langa are nevoie permanenta de tine. Adori filmele romantice si povestile cu Feti Frumosi, pentru ca sunt genul tau de barbati.

In cariera, esti foarte devotata muncii pe care o prestezi si duci mereu la bun sfarsit proiectele care iti sunt destinate.

Compatibilitatile amoroase si sexuale ale femeii in zodia pesti

Barbatul berbec

Se creeza o legatura mistica cand barbatul berbec si femeia pesti se intalnesc. Veti fi surprinsi de rapiditatea cu care va incepe povestea voastra de dragoste, pentru ca tu iti vei dori sa il seduci imediat. Apa si focul vor experimenta o viata sexuala plina de pasiune.

Atunci cand se produce acel "click" intre voi, nimic si nimeni nu va poate desparti. Nevoia de a exprima dragostea este simtita de amblele parti, iar partidele de sex vor fi pline de erotim. Amintirile atractiei dintre voi vor dainui in mintile voastre mult dupa ce relatia voastra va lua sfarsit... daca va lua sfarsit...

Totusi, barbatul berbec ar putea spune ca esti mult prea sensibila pentru gusturile lui. Tu ai putea spune ca o relatie cu un astfel de barbat nu este tocmai povestea de dragoste la care ai visat... Totusi, partidele de sex vor fi magnifice!


Barbatul taur

Banii vor juca un rol important in relatia voastra. Veti fi atrasi sexual unul de celalalt, iar el va iubi imaginea ta. O viata indestulata alaturi de tine este tot ce isi doreste acest barbat.

Mancarurile sofisticate si calatoriile exotice vor fi foarte importante pentru voi. Sexul foarte intens poate duce la o relatie pe termen lung. Fii mai inventiva in dormitor, iar el va trebui sa cheltuiasca mai multi bani.


Barbatul gemeni

Tu vei remarca la el dorinta de aventura. El va avea tendinta sa iti ignore trairile si nu te va lua in serios. Lui ii place sa dea cartile pe fata, tu vei cauta profunzimea si loialitatea pe care le consideri sufocante. Veti fi atrasi sexual unul de celalalt, dar nu se stie unde va duce aceasta chimie. O partida de sex ar putea incepe o relatie sau o poate termina si, oricum, sexul poate fi o sursa iritabila la un moment dat.

El va trebui sa invete sa aiba incredere in tine, iar tu va trebui sa fii mai toleranta cu el, pentru ca are nevoie de multa libertate. Iti vei exersa rabdarea dar, in cele din urma, vei obosi si vei cauta un partener care sa nu fie atat de interesat de popularitate. Mai bine renuntati, daca nu vreti ca unul dintre voi sa fie ranit.


Barbatul rac

Mai devreme sau mai tarziu, acest barbat tot va incerca o relatie cu o femeie pesti. Cat va dura aceasta relatie este alta poveste...

Sunteti foarte senzuali, sensibili, intuitivi si cu un accentuat simt artistic. Exista o atractie fizica nebuna si chiar posibilitatea unei relatii pe termen lung.

Tu adori dorinta lui de stabilitate. Dar, atentie, el trebuie sa se abtina sa mai citeasca ceea ce este in mintea ta pentru ca problemele vor aparea imediat intre voi! Ca relatia sa functioneze, oferiti-va unul altuia spatiul necesar si invatati sa nu va concentrati pe slabiciunile voastre.


Barbatul leu

Iata o legatura plina de senzualitate! El va fi impresionat de farmecul si modul tau de a seduce si de aceea te va dori inca din prima clipa.

In timp insa va ajunge la concluzia ca esti potrivita doar pentru o aventura de o noapte. Amandoi preferati mai mult sa primiti decat sa dati! El poate fi lipsit de compasiune la problemele tale. Mai bine rupeti relatia si va vedeti fiecare de drum.


Barbatul fecioara

Contrariile se atrag, iar voi sunteti dovada vie a acestei zicale. Inca de la prima intalnire exista atractie sexuala. Il vei vedea ca pe iubitul visurilor tale si vei face tot ce iti sta in putere sa il tii aproape. Sexul va fi un element puternic in relatia voastra, iar dragostea dintre voi ar putea duce la casatorie.

Exista si posibilitatea sa te sperii atunci cand relatia devine prea serioasa, iar el ar putea deveni usor paranoic. Uneori spune cuvinte nepotrivite in momente nepotrivite. Daca va doriti ca relatia sa functioneze, trebuie sa intelegeti cu adevarat sensul cuvantului "angajament" intr-o relatie pentru ca este crucial pentru amandoi.


Barbatul balanta

Aveti multe talente, sunteti sociabili si stiti sa apreciati viata indestulata. Se va simti in siguranta alaturi de tine si va dori o relatie lunga alaturi de tine. Partidele de sex vor fi pline de pasiune, iar dragostea va aparea imediat. Renuntati la secrete si veti trai o viata fericita impreuna!


Barbatul scorpion

Cand te va intalni, acest barbat va simti ca si-a gasit sufletul pereche. Intre voi exista o conexiune inexplicabila. Va fi dragoste la prima vedere, iar partidele de sex vor fi extraordinare! Amandoi sunteti inzestrati cu intuitie, sexualitate mistuitoare si mister. El ar domina relatia, dar asta nu te va deranja deloc.

Ce mai, va potriviti de minune, iar relatia va fi una de durata!


Barbatul sagetator

Este o atractie mistica intre voi. Tu vei iubi optimismul si exotismul lui, iar el va intui ceea ce iti doresti cu adevarat de la o relatie. In timp insa el va tine secrete fata de tine, iar tu nu vei tolera asta si te vei simti tradata. Deci, mare grija!

De cele mai multe ori, intalnirea cu un astfel de barbat se va centra pe chestiunile spirituale si creative, ceea ce va face ca relatia si mai captivanta.


Barbatul capricorn

Va fi cucerit de sex-appeal-ul tau, iar tu vei fi atrasa de modul sau subtil de a se face remarcat. Tu ii vei oferi suportul emotional si siguranta dupa care tanjesti...

Partidele de sex vor fi din ce in ce mai bune, iar pana la casatorie nu mai este decat in pas. Daca va incerca sa te minta sau sa te includa in jocuri lipsite de moralitate, il vei parasi. Ar fi pacat pentru ca va competati reciproc foarte bine... El este foarte ambitios, in timp ce tu esti mai degraba empatica. De la el vei invata cum, cu ajutorul sentimentelor, sa faci un lucru sa devina palpabil, iar acest barbat va invata de la tine cum sa descopere copilul din el.


Barbatul varsator

Ati putea fi prieteni pe viata, chiar daca atractia dintre voie este una cel putin ciudata. Tu vei fi innebunita dupa modul lui de a-si trai viata, te vei simti in singuranta alaturi de el, iar in dormitor... vor iesi scantei!

Tu ii vei respecta stilul de viata neortodox si iti vei dori o relatie amoroasa cu el, pentru ca atunci cand sunteti impreuna, puteti cuceri lumea.

El va trebui sa iti respecte creativitatea pentru a nu te pierde definitiv. Tu ar trebui sa renunti la incapatanare, altfel nu veti ajunge nicaieri. Nu poti fi controlata, nici manipulata de nimic si nimeni, iar el trebuie sa inteleaga asta!


Barbatul pesti

Atunci cand va intalniti, s-ar putea sa nu va mai treziti din starea de visare. Amandoi impartasiti o latura spirituala care va apropie foarte mult, simtiti ca v-ati gasit jumatatea si va dedicati in totalitate unul altuia. Perechea perfecta!
Daca vrei sa afli mai multe despre compatibilitatea cu iubitul tau, acceseaza Astromax.eva.ro.

Un articol de Nicoleta Tarantus


Sursa: eva.ro

0 comments:

Post a Comment